Elysia Park Silver

Luxueus wonen in het groen.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan voor u klaar.
Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur een e-mail
Print pagina
E-mail een vriend

Elysia Park Silver maakt deel uit van een hedendaags project met verschillende woonvormen en functies, gelegen in een schitterend park, vlakbij het centrum van Edegem.  Er zijn 62 ruime en erkende assistentiewoningen naast een gezellig en stijlvolle Grand Café. De commerciële ruimtes worden vrijgehouden voor aanvullende faciliteiten zoals een kapper, kiné, dokter, …. 

Topligging in een uitgestrekt park vlakbij centrum Edegem
Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en verschillende invalswegen
Hof ter Linden en Fort V op wandelafstand
Grand Café maakt deel uit van complex en is voor iedereen toegankelijk

Neem contact met ons op voor bijkomende informatie!


Maak afspraak

Over deze buurt

Antwerpen

Volgens de buurtbewoners

Edegem is een uiterst groene gemeente met een sterk residentieel karakter. Dankzij zijn perfecte ligging in de gouden driehoek tussen Gent, Brussel en Antwerpen is het een meer dan gegeerde woonplek. Daarbij heb je het unieke domein Hof ter Linden en Fort V als wandel-, fiets en ontspanningsplek. Maar Edegem bruist ook dankzij zijn vele brasserieën, cafés, sportaccommodaties, golf- en tennisclubs. Wonen in Edegem is buitengewoon wonen. Wonen in Elysia park Silver is wonen op een plaats van perfect geluk of paradijs.

Geschiedenis

Elysia Park Silver maakt deel uit van een nieuw hedendaags woonproject gelegen langs de Prins Boudewijnlaan. Vroeger stonden hier industriële gebouwen en sportterreinen. Het terrein heeft vele jaren braak gelegen om hier nu plaats te maken voor 4 woonclusters ingebed in een autovrije parktuin met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden.

Interessante locaties

Edegem ligt vlakbij Antwerpen, met zijn boeiende musea maar evenzeer gekend als winkelstad en uitgaansplek. Ook het provinciestadje Lier ligt vlakbij en heeft heel wat toeristische trekpleisters. Maar Edegem biedt zelf ook heel wat troeven: voldoende supermarkten en buurtwinkels voor elk wat wils, Golfclub Ter Eycken op wandelafstand, meerdere tennisclubs, wandel- en fietsopportuniteiten te over. Ziekenhuizen in de buurt en heel wat fijne eetgelegenheden. Dinsdag is het marktdag.

Locatie

Elysia Park Silver biedt volwaardige appartementen aan met een ruime woonkamer, hedendaagse badkamer, volledig ingerichte keuken, berging, een of twee slaapkamers en een riant terras. Hier krijgt u niet alleen een thuis maar u krijgt er een volledig wereld bij. U kan vrienden en familie ontmoeten in de Grand Café waar u gezellig kan tafelen, terrasje doen, kaartje leggen, genieten van het leven.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een Meridia-appartement? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek. Contacteer ons via onderstaand formulier, of bel ons op +32 (0)3 376 20 06