Henri Jaspar

Luxueus erfgoed met het Zoniënwoud als tuin

Contacteer ons

Onze medewerkers staan voor u klaar.
Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur een e-mail
Print pagina
E-mail een vriend

Luxueus erfgoed met het Zoniënwoud als tuin

Residentie Henri Jaspar is een hoog kwalitatief project met karakter. In dit monumentale gebouw zijn 34 luxueuze assistentiewoningen ingericht en tal van accommodaties zoals een lounge, een brasserie en een fitnessruimte. Ook een conciërgewoning werd voorzien.

Cultureel erfgoed

Omwille van de architecturale waarde is het gebouw geïnventariseerd als cultureel erfgoed. De renovatie gebeurde dan ook met respect voor de unieke bouwstijl, met de ambitie om van Henri Jaspar een icoon te maken. Henri Jaspar heeft hiervoor alle troeven in huis: een klassevolle uitstraling, de ervaring en kennis van Meridia en dat alles op een absolute topligging. De residentie ligt namelijk in een natuurpark dat grenst aan het Zoniënwoud. Bewoners genieten hierdoor van 4.400 hectare groen om in te wandelen, te fietsen, te picknicken,… En dat niet alleen, ook Brussel en Tervuren met Het Koninklijke museum voor Midden-Afrika zijn vlakbij.

Henri Jaspar heeft een grote variatie aan woningtypes. De bewoonbare oppervlakte van de flats varieert tussen 64m²  en 131m².  Elke woning beschikt telkens over één of twee slaapkamers, een ruime badkamer en een woonruimte met zithoek. Daarnaast genieten de meeste assistentiewoningen van een terras en een privatieve opbergruimte. Een extra berging en een ondergrondse parking zijn optioneel.

Tussen stad & natuur 

Henri Jaspar combineert het gemak van dichtbij de stad te wonen en een gevoel van ruimte en groen. De weidse buitenomgeving geeft zuurstof in een oase van rust. De ligging van de residentieis uitstekend. Het complex bevindt zich in een rustige en residentiële wijk, maar toch zijn de luchthaven van Zaventem, de stad Brussel en tal van invalswegen naar Antwerpen – Mechelen – Leuven – Luik – Namen – Charleroi – Brugge en Gent nabij.

Services 

Henri Jaspar biedt de mogelijkheid om zelfstandig te wonen waarbij uw comfort en veiligheid maximaal ondersteund worden, o.a. door een oproepsysteem. Daarnaast verzekeren we – waar nodig – zorgondersteuning via thuisverpleging.

Een sitemanager staat ter beschikking om u te helpen bij uw administratie, het organiseren van poetshulp of andere ondersteunende diensten. Heeft u geen zin om zelf te koken, dan kunt u terecht in de brasserie waar lekkere verse maaltijden geserveerd worden.

 

Meer weten over dit project? Surf naar www.henrijaspar.be, bel 0470/90.80.70 of mail naar sense@henrijaspar.be.

Meer weten over dit project? Surf naar www.henrijaspar.be, bel 0470/90.80.70 of mail naar sense@henrijaspar.be.

 

 


Maak afspraak

Over deze buurt

Kraainem

Het Zoniënwoud

De residentie ligt in een natuurpark dat grenst aan het Zoniënwoud. Bewoners genieten hierdoor van 4.400 hectare groen om in te wandelen, te fietsen, te picknicken en zoveel meer.

Brussel & Tervuren

Henri Jaspar combineert het gemak van dichtbij de stad te wonen en een gevoel van ruimte en groen. De weidse buitenomgeving geeft zuurstof in een oase van rust. De ligging van de residentie is uitstekend. Het complex bevindt zich in een rustige en residentiële wijk, maar toch vlak bij Brussel en Tervuren.

Cultuur

Zin in een beetje cultuur? Ook het Koninklijke museum voor Midden-Afrika bevindt zich in de buurt.

Luchthaven

Het complex bevindt zich in een rustige en residentiële wijk, maar toch vlakbij de luchthaven van Zaventem.

Invalswegen

Ook de stad Brussel en tal van invalswegen naar Antwerpen - Mechelen - Leuven - Luik - Namen - Charleroi - Brugge en Gent zijn nabij.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een Meridia-appartement? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek. Contacteer ons via onderstaand formulier, of bel ons op +32 (0)3 376 20 06